Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Mať aktuálne informácie sa vyplatí

12.01.2016

Poznáte finančnú kondíciu svojich obchodných partnerov?

Podnikanie so sebou prináša aj množstvo nástrah, ktorým je lepšie sa vyhnúť. Často sa stáva, že obchodný partner sa zo dňa na deň dostane do dlhov a Vaše faktúry za  dodaný tovar alebo služby sa stanú ťažko vymáhateľnou pohľadávkou.

Na webe pritom existuje riešenie. Aplikácia, ktorá sleduje podnikateľské registre a informuje o rizikovosti Vašich obchodných partnerov. Má však jeden zásadný nedostatok. IČO každého obchodného partnera je potrebné do nej  zadávať ručne. Je to zdĺhavé a prácne. Preto sme sa rozhodli túto funkcionalitu automatizovať.

Do informačného systému EIB LLARIK sme zakomponovali modul, ktorý sa v automatickom režime postará o včasné informácie o Vašich obchodných partneroch. Skôr ako vydáte tovar, alebo vystavíte faktúru, Vás systém upozorní, že obchodný partner je v likvidácii, v konkurze, alebo má dlh voči Daňovému úradu, Sociálnej poisťovni, Colnému úradu, alebo Zdravotnej poisťovni.

Potom je už len na vašom rozhodnutí, akým spôsobom budete ďalej spolupracovať.

Ďalšou výhodou modulu je, že si prostredníctvom pár klikov viete vyhodnotiť finančnú kondíciu potenciálneho partnera skôr, ako uskutočníte osobné rokovanie. A všetko je pritom úplne diskrétne, v pohodlí Vašej kancelárie.

Mať takéto informácie včas je pre podnikanie nevyhnutné. S informačným systémom EIB LLARIK ste vždy o krok vpred pred Vašou konkurenciou a zároveň bližšie k Vašim potrebám.

Ak chcete dostávať novinky pravidelne, prihláste sa do nášho newslettra.
Neváhajte nás kontaktovať:
image icon image icon image icon
Pažitná 1017/37
926 01, Sereď, Slovakia